Update je interieur voor zomer 2017

0
618
Update je interieur voor zomer 2017
Update je interieur voor zomer 2017

Interieur is net als mode enorm aan trends onderhevig, dat is het altijd al geweest want als jij foto’s ziet van verschillende woonkamers kun je er zo het huis uit de jaren 70 uit halen door het drukke behang en uit de jaren 90 door de drukke stoffen. Maar ook deze zomer zijn er weer belangrijke trends.

 

Marmer en koper

 

Interieurtrends die in 2016 al hun intrede deden en nog steeds erg populair zijn, zijn marmerprint en koperkleur. Het heeft een luxe uitstraling, maar is waarschijnlijk wel iets waar over 20 jaar een woonkamer van nu aan herkend gaat worden. Gebruik het subtiel in accessoires of juist minder subtiel door een muur te behangen in marmer en

Update je interieur voor zomer 2017
Update je interieur voor zomer 2017 door meer groen in je woning toe te voegen. Zo haal je buiten naar binnen!

Kleuren

 

Deze zomer zijn het vooral frisse kleuren die je terugziet in de woontrends. Citroengeel, hemelsblauw en mintgroen. Kleuren die prima gaan met de voorgaande trend, maar vooral een vrolijke touch geven aan je huis. Zeker in de keuken zie je steeds meer kleur komen. ‘Ouderwetse’ keukenhulpjes die altijd saai wit waren zijn er nu ineens in schattige kleuren.

 

Planten

 

Naast kleurtjes zijn ook planten natuurlijk erg vrolijk, maar op dit moment is het niet meer ‘hip’ om gewoon hier en daar een plant neer te zetten. Nee; veel planten en allemaal bij elkaar. Een plank helemaal vol met planten en het liefst vetplanten of cactussen. Daarnaast kun je planten ook ophangen in hangpotjes, super leuk om zo kruiden te kweken in de keuken!

 

Kringloop vondsten

 

Niet alle trends zijn perse eenvoudig in een winkel te kopen, een daarvan is dat kringloop vondsten nu erg trendy zijn. Het kan ontzettend verschillen wat het is, het kan een klassiek meubelstuk zijn of juist een beetje kitscherig beeldje van een hondje. Belangrijkste is dat het een prominente plek in de gewenste ruimte krijgt en het liefst een beetje een contrast is met de rest van je inrichting, zodat het er echt uit springt.

 

Kies welke trends bij je passen, het is vooral belangrijk dat je je thuis voelt, niet dat elke trend gevolgd wordt.