Waarop letten bij het kopen van design barkrukken?

0
800
waarop letten bij kopen design barkrukken

Waarop letten bij het kopen van design barkrukken?

Design barkrukken zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten, designs, kleuren en materialen. Een nieuwe set barkrukken kopen is dan ook nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Bij het zoeken naar de juiste set design barkrukken is het belangrijk om te letten op een aantal punten. Lees snel verder voor handige tips bij het zoeken naar de perfecte barkrukken!

Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

Voordat je op zoek gaat naar geschikte barkrukken is het natuurlijk belangrijk om kijken hoeveel ruimte er aan de bar is voor de krukken. Bepaal hoeveel krukken er aan de bar passen en welke hoogte ze moeten hebben. Qua ruimte moet je rekening houden met 60 centimeter per kruk. Dit is de gemiddelde ruimte die je nodig hebt om comfortabel op een kruk te zitten. Meet dus de lengte van de bar en deel deze door 60 centimeter om te berekenen hoeveel design barkrukken je moet kopen.

Verstelbaar

Verstelbare design barkrukken zijn misschien een stukje zwaarder dan standaard barkrukken, maar zijn ook veel comfortabeler. Het grote voordeel is dat je de kruk net zo kan afstellen als dat je zelf wilt. Zo kan iedereen de barkruk afstellen op de gewenste zithoogte. Dit is ideaal als er meerdere mensen met verschillende lengtes gebruik maken van de design barkrukken. Zo kan iedereen de krukken namelijk verstellen naar zijn of haar lichaam. Zeker bij kinderen zijn verstelbare design barkrukken een aanrader.

Let op de hoogte

Naast bovenstaande punten is het ook belangrijk om te kijken naar de hoogte van de barkrukken. Je wilt natuurlijk wel dat de design barkrukken goed bij de bar passen. Design barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Zo zijn er lagere en hogere krukken. Bij verstelbare design barkrukken hoef je niet te kiezen en kan je ze perfect afstellen op de hoogte van de bar. Daarom adviseren wij ook te kiezen voor verstelbare modellen. De juiste hoogte moet 25 รก 30 centimeter lager zijn als de hoogte van de onderkant bar. Zo heb je genoeg ruimte als je op de kruk zit voor een comfortabele zithouding.