Kleed in de slaapkamer

0
1272
Kleed in de slaapkamer
Kleed in de slaapkamer
Een kleed zorgt voor een huiselijke ruimte en maakt het bovendien ook nog eens gezellig. Een sfeer die je ook graag in je slaapkamer wil creëren. Een Perzisch kleed in de slaapkamer met een patroon kan voor een dergelijke sfeer zorgen. Je kan ook kiezen voor wat subtielere kleuren voor wat meer rust.

Warme en gezellige sfeer

De keuze voor een kleed in de slaapkamer is niet altijd even eenvoudig. Een kleed in de slaapkamer zorgt voor warmte en een gezellige sfeer. Kies bijvoorbeeld voor een stoer zwartwit kleed, dat uitstekend past in een knusse slaapkamer. Dit om contract aan te brengen wat ook kan met een strakke vorm of stevig materiaal. Voor meer warmte kies je voor een wollig kleed of een heel fijn zacht tapijt met zachte en warme kleuren.

Kleed in de slaapkamer
Een kleed in de slaapkamer is een mooie aankleding voor de kamer. Zo creëer je gemakkelijk meer sfeer en warmte in de ruimte.

Kies voor een patroon

Je kan ook kiezen voor een bepaald patroon in een kleed, wat kan zorgen voor een boost aan je slaapkamer. Grote kans dat een deel van de slaapkamer in het kleed verstopt zit. Een te felle kleur of een wat drukkere print is hierbij een goede keuze. Ook kan je kiezen voor diverse lagen, waarbij meerdere vloerkleden over elkaar liggen. Het geeft een mooi en fijn gelaagd effect.

Klein vloerkleed geeft speels effect

Wanneer je niet zoveel ruimte hebt voor een kleed in de slaapkamer, dan is een klein vloerkleed ook prima. In plaats van een groot vloerkleed leg je een klein vloerkleed op speelse wijze naast je bed. De kleuren van het kleed kan je dan prima terug laten komen in andere accessoires in je slaapkamer.

Het formaat van de vloerkleden is zeker van belang voor het kiezen voor het juiste kleed in de slaapkamer. Dit geldt echter ook voor de kleur en stof die bepalend zijn in jouw keuze. Kijk goed naar welke kleur, stof en formaat kleed het beste in jouw slaapkamer past.