Kiezen voor een professioneel schildermerk

0
758
kiezen voor buitenschilderwerk
kiezen voor buitenschilderwerk

Veveo verf

Veveo is al sinds 1921 een professioneel verfmerk voor vakschilders. De Rotterdamse “Verf, Vernis en Oliefabrieken” voeren een compleet assortiment aan lakken en muurverven die vooral worden gebruikt voor de onderhoudsmarkt. Een landelijk netwerk van onafhankelijke groothandelaren zorgt voor professioneel advies en toelevering aan de klanten.

Verschillende productgroepen

Veveo producten dekken een groot spectrum aan verschillende verf en lakken. Naast de lakverven en muurverven is een ook een uitgebreid aanbod aan transparante lakken, metaalverven en vloercoatings. Voor iedere productgroep is de beste verdunning verkrijgbaar. Het complete pallet zorgt ervoor dat bijna iedere verfklus kan worden uitgevoerd met verven van Veveo.

Lakverfsystemen

De lakverfsystemen bevatten uit een groot assortiment van zijdeglans, halfglans en hoogglans lakken. Bij deze verven hoort een passende selectie primers voor binnen- en buiten toepassingen. Schilders kiezen de beste lak voordat de klus begint. Zo is er een zeer goed vullende lak op basis van hybride bindmiddel, een waterdragende lak op basis van acrylaatdispersie of een 4 seizoenen lak op basis van siliconen. Regenvaste lak op basis van gemodificeerd alkydhars of stootvaste la op basis van urethan alkydhars maken de mogelijkheden compleet.

Muurverven

Muurverf op basis van water is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het zijn was- en schrobbare verven met een uitstekende hechting en ook verkrijgbaar in extra matte kleuren. Samen met voorstrijkmiddelen zijn deze muurverven zeer geschikt om grote oppervlakten goed dekkend van een nieuwe, frisse kleur te voorzien. Desgewenst kunnen de muren worden voorzien van een afwerklaag op basis van een siliconen-harsemulsie.

Transparante lakken

Transparante lakken in zijdeglans, hoogglans en mat zijn geschikt voor binnen en buiten. De lakken houden de structuur van de ondergrond zichtbaar en geven een sterke bescherming tegen krassen en stoten.

schilderwerk voor buiten
schilderwerk voor buiten

Metaalverven

Speciaal voor metalen oppervlakten is een selectie watergedragen primers, roestwerende primers op basis van kunsthars, sneldrogende zijdeglans en hoogglanslakken voor binnen en buiten en een roestwerende, 4 seizoenen oplossing die ook geschikt is om te gebruiken op harde kunststoffen.

Vloercoatingen

De zijdeglans vloercoatings kenmerken zich door een eenvoudige verwerking en snelle droogtijd. Ze hebben een matte uitstraling en een hoge mate van slijtvastheid. De coatings hebben een slijtvaste toplaag en kan over de bestaande vloer heen worden aanbracht.

Verdunning

Thinner 500 is de beste verdunner om Celsor Metal Universal Primer en Celsor Metalcoat 4S Exterior de juiste dikte te geven.

Bron: Verfsuper