Ingebroken in mijn woning

0
555

Laatst was er ingebroken in mijn woning. Het was een enorme ravage. Ik was even ’s avonds met de hond een wandeling aan het maken, waarbij ik er vanuit ging dat er niks mis kon gaan. Zodoende had ik de rolluiken en het alarm niet op het huis gezet. Nu weet ik dus voortaan dat ik dit ten alle tijden moet doen.

Sloten waren flink geforceerd

De sloten die ik had waren geforceerd. Hierdoor moest ik bellen naar slotenmakershoofddorp.nl om mijn sloten te laten vervangen. De beste man was gelukkig snel ter plaatsen, waardoor ik al snel weer een veilig gevoel had in mijn woning. Hij zorgde ervoor dat de sloten werden vervangen, en verving meteen al het overige vuil in mijn woning. De slotenmaker uit Hoofddorp heeft mij absoluut goed geholpen.

Oude kennis van mij als loodgieter

Door de geforceerde deuren, is er bij mij ook een lek ontstaan. Doordat er zoveel kracht op de deur kwam, en met een zwaai opengooide, raakte de man – met waarschijnlijk een breekijzer – een waterleiding. Hierdoor stond heel de gang blank met water. Nu heb ik een hele goede kennis die loodgieter is. In grote paniek belde ik hem op. Hij kon niet diezelfde dag nog komen, maar de volgende ochtend stond hij bij mij op de stoep. Hilversum-Loodgieters is absoluut een fijn bedrijf wanneer je een loodgieter nodig hebt. Zij zorgen ervoor dat je leidingen weer gerepareerd worden.

Flinke schadepost

Al met al was er nog behoorlijk wat schade. Gelukkig ben ik goed verzekerd. Zo was bijvoorbeeld mijn geluidsinstallatie en televisie meegenomen. Daarnaast was er nog wat losgeld uit mijn portemonnee gehaald. Ik ben blij dat nu achter de rug is, en dat we weer vooruit kunnen kijken. Je schrikt toch altijd enorm wanneer er wildvreemden in je woning zijn geweest.

Ik ben voornamelijk de bedrijven dankbaar die mij hebben geholpen om mij weer gauw een veilig gevoel te geven in mijn woning.