De winter slaapkamertrends van 2014!

0
536

De afgelopen jaren zijn termen als landelijk wonen en brocante stijl steeds bepalender geworden in de interieurstyling van veel huizen. Deze trend komt ook terug in de slaapkamer. Na de boerenkeuken, landelijke woonkamer en brocante accessoires is het nu ook hip om je slaapkamer om te switchen naar de gemoedelijke stijl.

Inspiratie opdoen

Wil je inspiratie opdoen? Maak een wandeling door het bos en laat je tot ontspanning komen. Ditzelfde gevoel moet terug komen in een op de juiste manier ingerichte slaapkamer. Het zorgt voor een rustgevend gevoel zodat je altijd goed kan slapen. De kunst van het landelijk inrichten van een slaapkamer komt vooral voort uit het combineren van een moderne meubels zoals een boxspring, met landelijke en brocante aankleding. Hiervoor kunt u kijken bij de collectie Altijdgoedslapen.

Fotobehang

Een nieuwe veel geziene trend is fotobehang. Zo kunt u redelijk eenvoudig elementen uit de natuur naar binnen brengen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld mos of verweerd hout. Deze tijdloze natuurtinten kun je combineren met een trendy look door strakke meubels of de meest moderne boxspring.

Hout

Een nieuwe trend is het gebruik van hout. Een houten bankje, verweerde vloeren en een houten trapje als decoratie tegen de muur. Het zijn stoere elementen die toch warm aanvoelen door het te combineren met de juiste kleden, kussens of het juiste bijzetkastje. In combinatie met de hierboven genoemde factoren kunnen juist deze aspecten jou het idee geven in een hutje op de hei te zijn, was het niet dat de trein net voorbij denderde.

Landelijke decoratie

Tot slot kun je de functionele voorwerpen zoals lampen, dekens of je wekker aanpassen aan de landelijke stijl. Een kroonluchter kun je tegenwoordig voor een hele schappelijke prijs kopen bij de gemiddelde woonwinkel. Daarnaast kun je kiezen voor de trendy wekker waarop jij 20 jaar geleden hebt leren klok lezen!