Tafelhaarden op gas

0
629

Het weer in Nederland wordt telkens warmer. En gaan we telkens meer van het buitenleven genieten. Uit het werk,in de vakantie of in het weekend lekker lang buiten zitten. Dat deden we al, met fakkels en kaarsen die telkens uitwaaiden.

Warm buiten zitten

Nu gaan we genieten van een vuurtafel op gas en tafelhaard gas.  Zie je je al helemaal lekker onderuit op de loungebank genieten van een drankje en de tafel staat in vuur en vlam. Zo gezellig!Het allermooiste aan deze tafelhaard op gas, is dat ze er in alle kleuren, soorten en maten zijn. Bijvoorbeeld van hout, of van roestvrijstalen. Dus voor een ieder wat wils.

Sfeervol

Waar niet iedereen gelijk aan denkt is dat er tegenwoordig ook meer buitenfeestjes, zoals een barbecue of verjaardag in de winter gegeven worden. Samen met terrashaarden en deze sfeervolle vuurtafel op gas en tafelhaard gas wordt het een warme en gezellige aangelegenheid.
Of je kiest ervoor om met de hele buurt op oudejaarsavond gezellig buiten tussen de vuurpijlen in je tuin het uit te zitten.Volop mogelijkheden, maar één ding staat zo vast als een rotsblok. Het blijft een heerlijke warme en gezellige aangelegenheid om zowel alleen als met vrienden om deze vuurtafel heen te zitten.

Handig

Een tafelhaard is ook nog eens erg praktisch. Heb je een ruimere tafel nodig, dan kun je de tafelhaard er tijdelijk afhalen. Je hebt dan meer ruimte op de tafel. Ideaal wanneer je de tafel bijvoorbeeld nodig hebt voor een gourmet avond.