Ladegeleiders en schuifdeuren

0
614

Ladegeleiders

Mensen met ladekasten maken het weleens mee, je doet een lade van de ladekast dicht en hoort plotseling een hard geluid. Dat komt omdat de lade te soepel dichtgaat. Ook zijn er lades van een ladekast die moeilijk open- en dichtgaan. Meestal is het absoluut niet nodig om een nieuwe ladekast aan te schaffen. De ladegeleiders van de ladekast zijn dan verouderd, raadzaam is het om nieuwe aan te schaffen. Ladegeleiders zorgen ervoor dat een lade soepel open en dichtgaat.
Het zijn langwerpige metalen bewerkt aan de zijkant van een lade.
Ladegeleiders heb je in verschillende soorten en maten. Ze hebben ook verschillende draagvermogens. Ladegeleiders zijn te koop in veel kluswinkels en ook online te bestellen.


Schuifdeuren

Een schuifdeur schaf je aan voor een kast (met of zonder kastinterieur) of je kunt een losse schuifdeur kopen ter vervanging van een gewone deur om op deze manier van de woonkamer in de keuken te komen. Een schuifdeur neemt minder ruimte in dan een gewone deur. Je hebt schuifdeuren in verschillende soorten en maten. Ze zijn te koop met een enkele deur maar ook met dubbele deuren. Schuifdeuren kan je in verschillende kluswinkels op maat laten maken.
Ook is het mogelijk om online een schuifdeur aan te schaffen.