Inbraakwerende sloten

0
506

Je bent je volledig bewust van de noodzaak om te zorgen voor inbraakwerende sloten en beslag. Je weet hoe belangrijk het is dat de gelegenheidsdief niet al te gemakkelijk een raam of deur kan forceren. Inbraakwerendheid is belangrijk, maar hoe zit het met modellen en uitvoeringen?

SKG-sterren

Het SKG-sterrenkenmerk laat in één oogopslag zien in welke categorie inbraakwerendheid diverse sloten, beslag of zelfs veiligheidsglas is ingedeeld. Door te kiezen voor de hoogste categorie, herkenbaar aan drie sterren, weet je dat je het de mogelijke inbrekers in ieder geval moeilijker maakt. En aangezien een inbreker liefst snel werkt en weinig risico loopt, verlaag je met dergelijk materiaal in ieder geval de inbraakkans. Een inbraak kan nooit helemaal voorkomen worden, maar sluit het risico zo veel mogelijk uit. Vraag een erkend slotenmakers bedrijf om je huis goed te beveiligen.

Mooi

Deslotenmakerdenbosch.nl kan je alles vertellen over het SKG-systeem en kan je adviseren welke typen sloten of deurbeslag voor jouw woning het beste zullen zijn. De sloten zelf worden netjes in deuren of ramen weggewerkt, maar dat ligt met het beslag anders. Het komt allemaal in beeld, dus je wil dat het niet alleen veilig is, maar ook dat het er goed uitziet. Gelukkig is er een ruime keuze in allerlei modellen, uitvoeringen en kleuren. De slotenmaker heeft het nodige op voorraad, of kan je uit diverse modellenboeken een keuze laten maken. Na keuze wordt alles vakkundig gemonteerd. Zo zit je veilig én mooi. Twijfel geen moment, een inbraak wil niemand.