Een schoottafel: handig voor iedereen

0
1704

Ken je dat gevoel? Je ploft lekker op de bank om een tijdschrift of boek te lezen, maar na een tijdje krijg je al last van je polsen of van je nek omdat je niet lekker zit. Een tijdschrift op je schoot leggen is ook niet altijd een uitkomst want die willen wel eens van je benen afglijden.

 

Een schoottafel is hiervoor een handige oplossing. Een schoottafel is ook wel bekend onder de naam laptray, dienblad of laptopkussen. Voor het gemak houd ik schoottafel als benaming aan. Een schoottafel is erg geschik om te gebruiken als je op een stoel of bank zit te lezen. Dit komt omdat de onderkant een kussen is die gemaakt is van kleine ronde balletjes. Dit geeft veel stabiliteit en tegelijk ook comfort.

 

Hoe vaak gebeurt het wel niet dat je met je laptop of iPad op schoot zit en na een tijdje beginnen je benen ontzettend warm worden. Of dat na een tijdje je laptop oververhit raakt omdat het geen ventilatie heeft op je broek. Het egale oppervlak van de schoottafel is ideaal voor iPads, laptops en dergelijke. Omdat het oppervlak vlak is kan jouw elektronica goed ventileren en brand je je benen ook niet meer. Twee vliegen in één klap!

 

Voordelen schoottafels

Een schoottafel is niet alleen handig voor het gebruiken van een latop of het lezen van een tijdschrift. Hij is namelijk ook geschikt voor het met het bord op schoot voor de tv moment. Het eeuwige dillemma dat je plek te weinig hebt om je bord en bestek neer te leggen terwijl er gezapt moet worden kan verholpen worden door eenvoudig alles op de schoottafel te leggen. Een keer knoeien met het eten is geen probleem meer want de meeste schoottafels zijn gemakkelijk schoon te maken met een lichtvochtige doek. Ontbijt op bed is natuurlijk ook een leuk bijkomend voordeel van een schoottafel.

 

Keuzes zijn eindeloos

De keuze uit patronen en afbeeldingen die op het oppervlak afgebeeld zijn zijn teveel om op te noemen. Zo zijn er bijvoorbeeld afbeeldingen van dieren zoals katten, honden, honden en katten samen, wolven, herten en ga zo maar door. Je kan natuurlijk ook voor iets compleet anders kiezen zoals een schots geruit printje, de namen van grote wereldsteden of een retro rozenprintje. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Zelf een schoottafel kopen?

Op zoek naar een leuke schoottafel met een leuk plaatje? Dat kan op https://www.giftsmore.nl/keuken/laptray.html . Giftsmore is een betrouwbare site die een beoordeling van haar klanten heeft gekregen van maar liefts 9.3 uit 10.