Zorg voor een goede kruipruimte isolatie!

0
651

Vaak is het zo dat veel mensen niet goed op de hoogte zijn van wat er in hun kruipruimte afspeelt. Dit kan tot vervelende gevolgen lijden zoals: vocht, schimmel, ongedierte of een muffe lucht. Zorg er daarom voor dat de kruipruimte goed wordt geïsoleerd zodat je geen last hebt van al die vervelende gevolgen.

Wat houdt kruipruimte isolatie precies in?

kruipruimteVloerisolatie is niet hetzelfde als kruipruimte isolatie. Vaak is het nog zo dat veel mensen deze twee soorten isolaties met elkaar verwarren maar dat is dus onjuist! Vloerisolatie doen mensen met name om ervoor te zorgen dat de vloer warm blijft en het isoleren van een kruipruimte is om vochtproblemen uit de weg te gaan.

Bij kruipruimte isolatie gaan ze zo te werk dat je kruipruimte wordt voorzien van een laag isolatiemateriaal op de bodem. Zo zorgen ze ervoor dat de vocht niet meer omhoog kan trekken en dat de lucht in de kruipruimte ook stil komt te staan. Dit is voordelig want zo wordt de tempratuur in de kruipruimte hoger en zijn de vochtproblemen direct opgelost.

 

De voordelen van een kruipruimte isolatie

Er zitten uiteraard een aantal voordelen aan het isoleren van je kruipruimte, hieronder hebben wij een top 5 samengesteld van de grootste voordelen van een kruipruimte isolatie:

  1. Vochtproblemen worden opgelost
  2. Je huis voelt droger en wat behaaglijker aan
  3. Lagere energierekening
  4. Gezonder woonklimaat
  5. Zorgt voor minder huisstofmijt

Schakel een isolatiebedrijf in

Ben je van plan om je kruipruimte te isoleren? Schakel dan een deskundig isolatiebedrijf in. Kruipruimte isolatie is eenvoudig aan te brengen door een isolatiebedrijf. Een hele verbouwing is zeker niet nodig. Binnen een halve dag wordt er een laag isolatiemateriaal op de bodem van je kruipruimte aangebracht of gespoten en dan is het klusje alweer gepiept.