Tafels op maat laten maken

0
861

Misschien ken je het wel, de perfecte tafel gezien voor de eethoek alleen véél te groot. Of dat je een salontafel zoekt voor dat ene hoekje in huis, maar geen passend model kunt vinden. Settelen voor minder? Nee hoor. Je kunt simpelweg tafels op maat laten maken. Dan kun je zelf het ontwerp maken, kiezen welk materiaal je wil gebruiken en de tafel exact zo laten maken, als hoe je hem in je hoofd had. Uren door winkels struinen om je droomtafel te vinden is niet meer nodig. En je hebt een échte limited edition in huis. Leuk als het bezoek vraagt waar je de tafel vandaan hebt. Hij is immers in geen winkel te vinden!

Keukentafel op maat

De keukentafel is een belangrijk onderdeel van het huis. Het is de plek waar de meest gezellige familiemomenten zich afspelen. Samen genieten van het eten en een beetje kletsen over de dag. Met een keukentafel op maat, kun je nog meer genieten van deze momenten. De keukentafel op maat is immers precies zoals je hem wil hebben. Of dat nou een eikenhoutentafel is, een uitschuifbare, een ronde of juist langwerpige, het kan allemaal.

tafels op maat laten maken1

Salontafel op maat

Niet alleen keuken tafels kunnen op maat gemaakt worden, voor iedere andere tafel kan dit ook. Denk er bijvoorbeeld eens aan om een salontafel op maat te laten maken. Je kunt dan zelf de functie van de tafel naar voren laten komen. Zo gebruiken sommige hem enkel als koffietafel, en stallen andere er juist weer spullen onder. Ga je tafels op maat laten maken, dan zorg je ervoor dat je een tafel hebt van het materiaal dat je mooi vindt, in een model dat functioneel is voor jouw huis én met de perfecte kleur. Het ontwerp kun je helemaal zelf maken, en zo wordt het echt een persoonlijk item in huis.

Tafels op maat laten maken is iets dat steeds vaker gedaan wordt. Het tafels op maat laten maken zorgt voor meer mogelijkheden, en dat vinden mensen fijn. Niet alleen in huis, maar ook op de werkplek kun je nu je eigen ontwerpen bewonderen.

Gebruikte afbeeldingen: www.houtkwadraat.nl