Wat zijn de leukste woonboulevards in Nederland?

0
1547
Woonboulevards met roltrap

Wil jij eens op een andere plek voor meubels kijken en van deze zoektocht een leuk dagje uit maken? Kijk dan eens naar de onderstaande woonboulevards. De meeste zijn zeven dagen in de week geopend, tenzij anders aangegeven, en goed bereikbaar via de snelweg of met het openbaar vervoer. De leukste woonboulevard in Nederland? Oordeel zelf maar.

Amsterdam: Villa Arena

Villa Arena naast, je raadt het al, de Johan Cruijff ArenA en de Ziggo Dome is dé plek om even alle hectiek van de stad de ontvluchten en al heerlijk shoppend of rondneuzend je dag door te brengen. Deze grotendeels overdekte woonboulevard heeft eigenlijk alles om jou een prima dagje uit te bezorgen. Van bedden tot banken en van badkamer tot de leukste accessoires.Tip: koppel een bezoek je aan Villa Arena ook aan een sightseeing in Amsterdam. Met de trein ben je er vanuit het nabijgelegen station zo! Ideaal voor een weekendje weg.

Breda: Woonboulevard Breda XXL

De woonboulevard van Breda is groot. En daar bedoelen we écht groot mee. De woonboulevard van Breda is zelfs een van de grotere woonboulevards van heel Europa. Met bijna vijftig verschillende woonwinkels vind je er eigenlijk voor ieder soort inrichting passende meubels, accessoires en elektronica. Ook vind je er een vestiging van Ikea. Kom je uit de Randstad? De woonboulevard is makkelijk te bereiken vanuit de snelweg. En van Rotterdam naar Breda is het gemiddeld maar zo’n drie kwartier rijden. Niet onbelangrijk: er zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden om na het shoppen de innerlijke mens te voorzien van een hapje of een drankje.

Woonwinkels met allerlei soorten meubels!

Oldenzaal: Woonboulevard Oldenzaal

Ben je toevallig in het oosten van het land? Dan is de woonboulevard vlakbij Oldenzaal een echte aanrader. Deze woonboulevard mag dan wat kleinschaliger en qua oppervlakte niet zo groot zijn als de bovengenoemden, hij biedt wel heel veel wooncomfort en het nodige plezier. Ook leuk: de woonboulevard heeft een speciale outletpagina op de website waar je de laatste koopjes vindt. Ben je in de buurt? Rijd er dan zeker eens langs!

Poortvliet: Woonboulevard Poortvliet

De woonboulevard bij het Zeeuwse plaatje Poortvliet is groot en biedt wooninspiratie, winkels en leuke woonaccessoires die je het liefst zó meer naar huis wil nemen. Een bezoekje aan Poortvliet is zeker de moeite waarde als je tijdens deze zomer in Zeeland verblijft. Omdat de gehele woonboulevard overdekt is, kun je hem ook prima bezoeken als het weer even niet mee werkt. Hoef je niet per se op de camping of in je hotel te blijven.

Meer Woningfacts

Meer trends en tips voor jouw woning en tuin? Bekijk dan onze verschillende blogs en andere artikelen en laat je inspireren. Onze bloggers helpen je graag een handje. Zelf een tip voor ons? Laat het ons weten en neem contact op!