Verkoeling in de zomer met het juiste hoeslaken

0
2664

In bed is het hoeslaken de beste maatjes met het matras. Het elastiek in de vier hoeken, aan het hoofd- en voeteneind, of helemaal rondom zorgt ervoor dat het goed glad om het matras blijft zitten. Bovendien beschermt een hoeslaken uw matras. Daarnaast kunt u met een bepaalde kleur of dessin ook een bepaalde stijl of sfeer aanbrengen. Romantisch, modern, klassiek of landelijk, er is keus genoeg.

 

Een koel of warm gevoel

 

Een hoeslaken gemaakt van 100% katoen is het meest standaard. Er zijn echter veel variaties verkrijgbaar. In de zomer zal percaline katoen of katoen satijn heerlijk koel en fris aanvoelen. In de wintermaanden wordt een hoeslaken van flanel, jersey of badstof dan weer als warm en behaaglijk ervaren. En dan is er ook nog de pure luxe van een fluweelzacht velours hoeslaken.

 

Frisse zomernachten met het juiste hoeslaken

 

Zoals eerder gezegd kan een hoeslaken dus ook de nodige verkoeling bieden op warme zomernachten. Een aantrekkelijk idee, want van die warmte slaap je ook niet bepaald beter! Bekijk daarom het assortiment hoeslakens van Smulders Textiel en laat je eventueel adviseren over het juiste hoeslaken voor jou bed.

Zo geniet jij ook deze zomer van een heerlijke nachtrust!