Een schitterende eettafel in de keuken

0
681
eettafel
eettafel

Je kiest zelf je eigen woon inrichting uit naar wat jij persoonlijk mooi vindt. Je houdt van pure robuuste schoonheid en je wilt dat terugzien in de het karakter van je meubels. Het liefst moeten het kenmerken uit de natuur zijn en vooral, je wilt iets unieks. Het zijn geen hoge eisen, maar het is wel even zoeken waar je al deze ingrediënten uit een meubelstuk kunt halen. Een boomstam eettafel is een uniek, robuust meubelstuk, wat karaktervol en puur natuur is. En bovendien een echte eyecatcher, omdat hij erg opvallend is. De boomstamtafel geeft een woning bovendien een sfeervolle en warme uitstraling. Door al deze hoge kwaliteitsklasse haal je een meubelstuk in huis wat duurzaam is en je hebt iets in huis wat niet iedereen heeft.

Op maat gemaakt of zelf een boomstam tafel maken

Omdat niet iedereen dezelfde maat huis heeft waar een grote eettafel in past, worden boomstam eettafels voor wie daarvoor kiest, op maat gemaakt. Je kunt zelf een ontwerp maken en de tafel zo groot of klein samenstellen, naar jouw voorkeur. De boomstam tafels worden vervaardigd uit verschillende houtsoorten, wat gecombineerd kan worden naar diverse onderstel modellen denk daarbij aan chroom, rvs, hout, aluminium of staal. De houtsoorten voor de tafelbladen worden meestal gemaakt van verantwoord gecertificeerd hout zoals:

  • Padouk
  • Vuren
  • Eiken
  • Mahonie
  • Douglas hout
  • Suar

Het blad bestaat uit 1 geheel en niet uit samengestelde of vastgelijmde bladen van hout.

eettafel boomstam
Een boomstam eettafel is zeer stijlvol voor in een woning.

Unieke vorm
Doordat de bladeren van 1 geheel hout zijn gemaakt, hebben de boomstam meubelen allemaal een unieke vorm en dat maakt dat ze zo bijzonder zijn. De natuur bepaalt voor het grootste gedeelte het ontwerp, want geen boomstam blad is hetzelfde. De bewerking van een boomstam eettafel bepaal je ook zelf. Je kunt hierbij kiezen uit, gelakt, gebeitst en geolied. Als je toch wat dichter bij de natuur wilt zijn houdt het dan bij naturel- geschuurd of satijn- geschuurd. Wil je er zeker van zijn dat je tafelblad geen beschadigingen oploopt en vindt je het persoonlijk ook mooier, dan kun je er altijd een glasplaat op maat gemaakt, opzetten.

Naast de boomstam eettafels en de salontafels zijn er leuke accessoires in boomstam vorm te verkrijgen. Unieke bijzettafels, ronde boomstam zitjes, boomstamkaarsen en boomstam verlichting. Boomstam meubelen is niet zomaar hout, het is een pure beleving.