Pimp je keuken op

0
809
keuken pimpen

Er komt een moment in je leven dat je jouw keuken ineens helemaal zat bent. Je hebt te weinig ruimte voor je pannen, je nieuwe, te gek uitziend, servies komt niet mooi tot zijn recht of de kopjes voor de koffie staan op een plek waar je er net niet lekker bij kunt. Of misschien ben je de kleur van de kastjes wel helemaal zat. Dat kan en ik helemaal niet erg! Wij mensen veranderen en jouw smaak veranderd dus ook door de jaren heen. Maar om nu meteen een nieuwe keuken aan te schaffen is natuurlijk ook weer zo iets en bovendien niet haalbaar voor iedereen. Daarom dus maar je blijven irriteren? Nee, zeker niet!

Er zijn een heleboel mogelijkheden om je keuken te pimpen. Heb je te weinig ruimte? Neem je kasten en laden dan eens goed onder de loep. Door te werken met verdiepingen in je laden creëer je al snel de opbergruimte die anders maar verloren zou gaan. Of gebruik voorraad dozen en dan het liefst de rechthoekige, hiermee ruim je in een sneltreinvaart op en zie je ook nog eens heel snel wat je nog in huis hebt.

Heb jij je keuken al laatst vernieuwd?
Heb jij je keuken al laatst vernieuwd?

Wanneer je nieuwe servies niet mooi tot zijn recht komt of je niet gemakkelijk bij je kopjes voor de koffie kan, dan kun je overwegen om een open kast te maken. Door één of meerdere kastdeurtjes te verwijderen krijg je een open kast waar je en sneller bij kunt en ook nog eens datgeen kan uit stallen wat graag gezien mag worden.

Maar ook als de kleur van de keuken je niet meer aan staat kun je hier iets aan doen. Met een likje verf verander je een houten keuken zo in een strakke zwarte keuken, of misschien wel een hele andere kleur naar wens. Tevens is er nog veel te doen met plakfolie. Beplak het hele keuken kastje voor bijvoorbeeld een fleurige bloemen keuken, of snijd uit zwart plakfolie een leuke tekst en plak deze op de kastjes. Mogelijkheden genoeg dus om een oude keuken een nieuw leven te geven.