Je vloer bepaalt alles

0
648

We vinden de inrichting van onze woning erg belangrijk. Dat is terecht, de sfeer van onze woning heeft een groot effect op ons humeur, ons gevoel van welbevinden. We zorgen daarom voor de juiste mix van meubels en accessoires en de juiste stoffering. Hierdoor kunnen we de woning volledig naar onze eigen hand zetten. In die juiste mix van onderdelen is vooral ook de ondergrond, de basis van groot belang. Oftewel: wat ga je op de vloer leggen?

 

De vloer, een groot effect

 

De vloer beslaat in de meeste woningen een groot oppervlak en is daardoor erg bepalend voor wat je ziet en ervaart. En ook het gevoel speelt mee. Je loopt over de vloer, je zit erop. Het materiaal dat je als basis in je woonhuis realiseert moet prettig aanvoelen, isolerend werken, makkelijk te onderhouden en vooral mooi zijn. Logisch dat je op laminaat uitkomt.

 

Laminaat

 

Ruime keuze in laminaat

 

Laminaat biedt heel wat mogelijkheden. Op de eerste plaats is er een enorme keuze in materialen en kleuren. Je kunt uitkomen op een laminaat van donker eiken, of juist van licht beuken. Laminaat met een tintje, of juist zonder. Hierdoor is er altijd een laminaat te vinden dat past bij jouw inrichting, bij jouw persoonlijke smaak en gevoel.

 

Gemakkelijk leggen

 

Je kunt laminaat laten leggen door een vakman, maar als je een beetje handig bent is het goed zelf te doen. Gebruik je kliklaminaat, dan klik je de stroken eenvoudig aan elkaar. Natuurlijk moet je de stroken wel op maat zagen, maar dat hoeft geen probleem te zijn. Na het leggen van het laminaat breng je nog een afwerkstrookje rondom aan, of je plaatst een plint. Dan ben je klaar en kun je het resultaat tevreden bekijken. En nog belangrijker: je kunt gaan genieten van een gemakkelijk te onderhouden laminaatvloer, helemaal in het patroon en de kleur die bij je past.