Houten vloer kopen: warmte en elegantie

0
584

Bent u ook toe aan een andere vloer? Hebt u genoeg van dat vieze tapijt of die kille tegelvloer? Heeft u dan wel eens een houten vloer overwogen?

Aanschaffen van een houten vloer

Een houten vloer zorgt voor gezelligheid en uitstraling. Als u ergens binnen komt bij mensen met een houten vloer zult u dat vaak als aangenaam ervaren Het vertrek ademt leven, rust , warmte en gezelligheid uit. Ja, tegels kan ook gezellig zijn, maar een houten vloer….. het is toch anders! Een krasje meer of minder? Bij een houten vloer hoort het erbij. De vloer wordt er alleen maar nog mooier van. Vloerverwarming? Bij een houten vloer is dat niet nodig. Wel eens met blote voeten op een tegelvloer gelopen? Brrrr…. Op een houten vloer is dat geen probleem, het voelt zelfs lekker aan. Wilt u een houten vloer kopen? Dan moet u met de volgende zaken rekening houden:

Een houten vloer straalt klasse, kwaliteit en degelijkheid uit

Bent u benieuwd of een houten vloer wel bij uw interieur past? Nou , omdat hout een natuurproduct is, is het tijdloos en zal altijd in harmonie zijn met uw interieur. Een houten vloer heeft helemaal niet zoveel onderhoud nodig als sommige mensen u wel eens doen geloven. Ja natuurlijk heeft een houten vloer wel onderhoud nodig. Wat heeft er nu geen onderhoud nodig. Maar als u dat goed aanpakt is dat goed te doen en zult u lang plezier beleven van uw houten vloer. Zorg dat u uw vloer beschermt tegen krassen door viltjes onder uw meubels te doen. Verder de vloer regelmatig stofzuigen of vegen. Maar dit is geen extra werk, dat moest u toch al doen.

Natuurproduct

Een houten vloer is een natuurproduct en zal altijd wat blijven werken. Belangrijk is dan ook dat de ruimte onder de houten vloer vochtvrij is. Laat de vloer dan ook altijd door een professionele deskundige leggen Wanneer de vloer goed gelegd is zult u lang plezier van uw houten vloer kunnen gaan beleven. Belangrijk is dat de bevestigingsnagels voldoende diep in de planken zitten zodat het altijd nog mogelijk is om de vloer te schuren . Op deze manier heeft uw vloer altijd nog een 2e of 3e leven.

Wij wensen u veel plezier bij het uitzoeken van een leuke vloer! Neem hiervoor eens een kijkje bij Your Floor. Zij hebben diverse soorten houten vloeren.