Hosted telefonie

0
580

Veel bedrijven maken nog steeds veel gebruik van de telefoon. Tijdens kantooruren bellen we regelmatig met klanten en collega’s. Uiteraard wordt er ook nog steeds veel geld verdient met telefonische acquisitie. Dit doen veel bedrijven niet meer via de ouderwetse telefoonlijn¬† maar via hosted telefonie. Hosted telefonie gaat namelijk niet via een ouderwetse telefooncentrale maar via de cloud. Het grote verschil zit hem dus in het feit dat u via het netwerk van een telefoon provider communiceert en niet via een vaste telefoonlijn. Op deze pagina geven wij u meer informatie over hosted telefonie.

De voordelen van hosted telefonie

Hosted telefonie kent veel voordelen ten opzichte van een vaste telefooncentrale. Allereerst bespaart u een hoop geld met hosted telefonie. In sommige gevallen kan dit wel oplopen tot de helft minder kosten ten opzichte van traditionele telefonie. Daarnaast is het grote voordeel van hosted telefonie dat u altijd bereikbaar bent. Dit houdt in dat u niet meer locatiegebonden bent om te communiceren via de ‘vaste’ telefoon.¬† Een groot voordeel hieraan is dat u ook uw vaste telefoon kunt koppelen aan uw smartphone. Hierdoor bent u overal en altijd bereikbaar op u vaste telefoonnummer. ¬†Doordat het niet opnemen van de telefoon als de grootste irritatie wordt gezien bij veel bedrijven, is het goed om dit probleem te voorkomen en hosted telefonie te gebruiken.

Een zeer goede geluidskwaliteit

Een groot voordeel wat voor veel bedrijven belangrijk is dat de geluidskwaliteit bij hosted telefonie veel beter is dan bij de traditionele lijn. Hierdoor kunt u een op een goede manier communiceren met uw klanten en collega’s. Dit is iets wat klanten erg waarderen.

Verdiep u eens in de mogelijkheden die er zijn

Lijkt het u om over te stappen naar hosted telefonie? Zoekt u dan eens een geschikte partner die u kan ondersteunen met hosted telefonie en ervaar zelf de grote voordelen.