Hoeveel kost een gietvloer met coating meegerekend

0
852
Hoeveel kost een gietvloer met coating meegerekend

Het lijkt allemaal leuk en aardig, die gietvloeren, bedrijfsvloeren en industrievloeren, maar wat zijn de kosten van gietvloeren nu eigenlijk? Deze vraag, wat kost een gietvloer?, horen wij erg vaak, maar de uitkomst is meestal lastig te terug te vinden. Dit behoort  nu tot de geschiedenis. Wij hebben besloten om het de bedrijven gemakkelijker te maken. Om de service naar de klant toe te vergroten hebben wij een vloerprijs applicatie gemaakt om vlot, snel, online en volledig informeel een tarief voor een vloer met mogelijkheden naar wens op te vragen. Extra opties op de vloer zoals antislip of decoratieve afbouw kunnen allen geselecteerd worden en worden direct meegerekend in de vloerprijs. Binnen de toepassing zijn talloze coatings opgenomen die u kunt kiezen waaronder Spuitcoating, waterafstotende coating, Epoxy coating, vloercoating wandcoating, zwembad coating, polyurethaan coating en impregnerende coating.

Het grote pluspunt van deze tool is dat, indien u een gietvloer prijs gegeven krijgt die u niet behaagt, u het eenvoudig nog een keer kunt nagaan met andere specificaties. En nogmaals: dit alles is volkomen vrijblijvend!

Hoeveel kost een gietvloer met coating meegerekend
Vervang je houten vloer voor een gietvloer. Hiermee geef je je kamer een totaal andere uitstraling. Hoeveel kost een gietvloer met coating precies? Vraag nu een prijsopgave aan.

Vrijblijvende prijsopgave

Als u een indicatieprijs krijgt die interessant is voor u, kunt u gelijk, zonder nogmaals de data in te vullen, een prijsopgave bij ons vragen. Indien u de prijsopgave aanvraagt worden de voorafgaand ingevulde informatie automatisch meegestuurd. Indien wij meer informatie foto’s van de omstandigheden, nodig hebben om tot een beslissende gietvloer prijs te komen nemen wij, alvorens de prijsopgave op te sturen, telefonisch contact met u op of  via e-mail.

We moeten u er op attenderen dat de bepaalde prijs-range een indicatie is. Wanneer u de prijsopgave aanvraagt volgend op de gegeven indicatieprijs kan de reële prijs afwijken tot een zekere hoogte. De vloerprijs kan afwijken van de werkelijke prijs door factoren als reistijd, en de staat van onderhoud.  Samengevat kunnen wij u zeggen dat  de prijs meestal niet meer afwijkt dan 5 procent.
Surf voor meer informatie naar kornuyt.nl