Het kopen van nieuwe ramen

0
455

Nieuwe ramen kopen voor een goede prijs en een snelle service is nu een mogelijkheid. Hier ben ik een tijdje terug achtergekomen toen ik een goede vriend van mij aan het helpen was met zijn bedrijf. Hij heeft namelijk pas een kapperszaak geopend en hier kwam nog het een en het ander bij kijken waar hij mijn hulp bij vroeg. Ongeveer een maand na opening werd er een van zijn ramen bekogeld met een steen midden in de nacht waardoor het raam kapot was gegaan, dit ziet er natuurlijk niet uit en de volgende dag moest hij zijn zaak gewoon openen aangezien hij geen inkomsten mis kon lopen zo in het begin.

Gelukkig was er een oplossing

Hij belde mij op in de ochtend met het verhaal van wat er zich had afgespeeld die nacht, ik woon echt heel erg dichtbij en dus had ik de tijd om gelijk even langs te komen. We gingen snel opzoek naar een vervanger en nieuwe ramen kopen was in principe de enigste mogelijkheid, hier zat wel wat haast achter omdat we het nu af hadden geplakt met karton, dat zag er natuurlijk niet professioneel uit. Gelukkig kon dit bedrijf ons de jusite service bieden en werd het probleem dus gelijk aangepakt, dit is iets wat je niet vaak ziet en daar zijn we erg dankbaar voor.