HEM wierook

0
629

De wierook van het Indiase merk HEM is speciaal gemaakt om het huis te vullen met heerlijke geuren. HEM wierook brengt een geur in huis die iedereen eens geprobeerd moet hebben.

Uitstekende kwaliteit

De stokjes HEM wierook zijn van uitstekende kwaliteit en zijn handgemaakt. Het wierook stokje wordt gemaakt van bamboe splinters. De bamboe splinters zorgen ervoor dat de geur van de wierook puur blijft. Vervolgens wordt het bamboe stokje door de hars gerold, zodat deze rond het stokje komt. Dit zorgt ervoor dat het stokje eenvoudig kan worden weggezet in een houder. Doordat de wierook handgemaakt is, heeft deze een karakteristiek uiterlijk.

Grote variatie

HEM wierook is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende geuren. Enkele voorbeelden hiervan zijn 7 African powers, Coconut en White Sage. Iedere geur heeft een eigen betekenis en functie. Zo bevat de wierook Lily of the Valley de geur van diverse bloemen, bedoeld om de geest te verfrissen. Bij het kopen van HEM wierook is het van belang om goed te kijken welke geur het beste past bij de situatie of gelegenheid.

HEM wierook kopen

HEM wierook is verkrijgbaar bij een groot aantal New Age winkels. De wierookstokjes kunnen gekocht worden in een verpakking van 20 stuks. Voor grootgebruikers is het mogelijk om een doos met 6 keer een verpakking van 20 stuks te kopen.