Goed keukengereedschap? Een musthave!

0
578

Goed keukengereedschap is een musthave in elke keuken, dit maakt het koken een stuk leuker en gemakkelijker. Kitchen&More heeft een groot assortiment aan keukenbenodigdheden, zoals pannen, keukenmessen, raspen, servies en bestek. Verschillende soorten, maten en kleuren, dus voor ieder wat wils!

 

Keramische kookpan
Keramische kookpan

Koken met keramische pannen wordt steeds populairder, dit komt vooral omdat de bekende Teflon-pannen vanaf 2015 verboden zijn. Koken met Teflon pannen kan slecht zijn voor de gezondheid aangezien bij oververhitting giftige stoffen (zoals PFOA) vrij komen. De keramische pan is een goed alternatief, deze pannen zijn duurzaam aangezien ze tot wel 450 graden kunnen worden verhit. Ze hebben echter nog meer voordelen. Je kunt in een keramische pan namelijk koken zonder boter of olie, goed voor de gezondheid dus. De keramische laag is erg gemakkelijk schoon te maken en zal niet loslaten. Keramische pannen zijn los verkrijgbaar, maar tevens in voordelige combinatie sets.

Bij ons zijn niet alleen keramische pannen verkrijgbaar, maar tevens keramische messen. Deze zijn vlijmscherp, hoef je niet te slijpen en zullen niet bot worden. De RVS messen zijn ook erg populair, verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en ook leuk om cadeau te doen!