Een design radiator in je badkamer

0
421
nieuwe badkamer
nieuwe badkamer

Wanneer je onder de douche vandaan komt wil je niets liever dan een goed verwarmde badkamer. Verwarming in de badkamer is dus voor veel mensen essentieel, maar ga je dan voor een normale radiator of voor een designradiator?

Wat zijn design radiatoren?

Eigenlijk zijn design radiatoren hetzelfde als gewone radiatoren, het enige verschil zit in de vorm en het design. Vaak hebben deze designradiatoren een moderne en strakke uitstraling. Ze passen daarom goed in een moderne badkamer en zijn de echte eyecatcher van deze ruimte. De designradiatoren zien er niet alleen goed uit maar ze zijn ook functioneel, de meeste zorgen namelijk voor extra plek om iets te laten drogen.

Verschillende soorten

Wanneer je een kiest voor een nieuwe badkamer van Sani4all neem je ook vaak een nieuwe radiator omdat je deze aanpast op de gehele badkamer. We zullen een aantal verschillende designradiatoren voor je uitlichten:

  • De tubone: de tubone is een echte blikvanger in je badkamer. Het heeft namelijk een strakke en stoere vorm die goed past in een moderne of juist een industriële badkamer. Met deze radiator zorg je ervoor dat de hele badkamer verwarmd wordt.
  • De Iskol: deze Iskol radiator wordt vaak als decoratie gebruikt, hij is namelijk geïnspireerd op een ladder. De radiator wordt op de vloer geplaatst en leunt tegen de muur, hij hoeft dan ook niet opgehangen te worden. 
  • De Jay: als je graag een designradiator wilt die niet erg opvalt dan kan je het beste gaan voor de Jay, deze is namelijk minimalistisch maar toch erg strak. Ook deze radiator dient weer voor meer dan alleen verwarmen, je kunt er namelijk je badjas of handdoeken aan ophangen. 
  • De Flaps: de Flaps radiator heeft een strak design. Door de openingen in het midden van de radiator is deze ideaal om je handdoeken op te laten drogen. Ook deze radiator zorgt weer voor een echte eyecatcher in je badkamer. 
badkamerinspiratie
Inspiratie voor de badkamer opdoen?

Voordelen designradiatoren

Als je er nog niet over uit bent of je voor een normale- of designradiator gaat, zetten wij nog even de voordelen van een designradiator voor je op een rijtje:

  • Dubbele functie: de designradiatoren hebben niet alleen de functie om de badkamer te verwarmen maar je kunt er ook je kleding en handdoeken mee opwarmen.
  • Op afstand te bedienen: enkele elektrische designradiatoren zijn op een afstandje te bedienen, namelijk met een afstandsbediening. 
  • Duurzaam: de elektrische designradiator is een duurzame optie omdat deze weinig energie verbruikt. 

Persoonlijk advies

Ben je nieuwsgierig geworden? Of ben je op zoek naar badkamerinspiratie? Onze betrokken en deskundige adviseurs staan voor je klaar in een van onze badkamerwinkels. Sani4all biedt badkamers voor iedereen. ‘Zoveel mensen, zoveel wensen’, daarom beginnen wij altijd met het leren kennen van onze klant. Op basis daarvan geven onze adviseurs onafhankelijk advies over het inrichten van je complete badkamer. Samen gaan we op zoek naar jouw droombadkamer!