De nieuwe stoelen van Humberto Tan

0
850
De nieuwe stoelen van Humberto Tan
De nieuwe stoelen van Humberto Tan

De nieuwe stoelen van Humberto Tan

Wil jij ook zo graag zo’n fijne relaxstoel in huis, om lekker op tot rust te komen? De nieuwe stoelen van Humberto Tan staan voor optimaal relaxen. Niet zo verwonderlijk, want hij is verkozen tot meest relaxte Bekende Nederlander en wilde graag zijn medewerking verlenen aan een nieuwe collectie stoelen die zijn karakter en wensen goed weerspiegelen. Dat betekent dat je nu kunt zitten op door Humberto Tan mee ontwikkelde relaxstoelen waarbij stijl en comfort hand in hand gaan. Het zijn namelijk niet zomaar stoelen, maar exemplaren die ook nog eens de fijne persoonlijkheid van Tan weerspiegelen en die zijn kledingstijl vertegenwoordigen. En dat allemaal verwerkt in een stoel!

Humberto Tan is een druk man. Altijd bezig, er is altijd wel iets te doen. Dat zul je ongetwijfeld herkennen uit je dagelijks leven. Daarom is het belangrijk dat je letterlijk en figuurlijk goed zit wanneer je thuiskomt na een lange dag werken. Neem lekker de tijd om te relaxen na jouw drukke dag. Dat kan met de nieuwe stoelen van Humberto Tan. De fauteuils zijn van perfecte kwaliteit en zitten zo lekker dat je er eigenlijk niet meer vanaf wilt. Sta je uiteindelijk toch weer op uit je stoel, dan zul je merken dat je veel meer ontspannen bent dan voorheen. Laat je verwennen door het soepele leer en de modieuze tweedstofjes!

De nieuwe stoelen van Humberto Tan
De nieuwe stoelen van Humberto Tan hebben een natuurlijk tintje.

De collectie bestaat uit verschillende stoelen, dus er is altijd wel een fauteuil bij die bij jouw inrichting past. Welke relaxstoel je ook kiest, je zult zien dat ze allemaal een natuurlijk element hebben. Waarom? Omdat Humberto Tan een grote liefde voor de natuur heeft en dit element graag terug wilde laten komen in de stoelen. Daarom hebben de producten kleuren in aardetinten en zijn de stoelen voorzien van namen die met de natuur te maken hebben. Ook de materialen hebben dat natuurtintje.