De houthandel

0
610

Veel klussen

Vanwege de ‘bouwval’ die wij hebben gekocht zijn we de laatste tijd nogal eens in doe-het-zelfzaken te vinden. Gelukkig ook in meubelzaken, want dat is voor mij als vrouw toch meer mijn ding. Maar goed, we hebben nu eenmaal een bouwval gekocht, dus er zal ook geklust moeten worden. Over de verf en plinten waren mijn partner en ik het snel eens, en over schroefjes, moertjes en boutjes hoef je het niet eens te worden. In mijn optiek dan. Het ging echter mis bij het kiezen van het hout voor de schutting.

Zichtbare schutting

Op zich is een schutting misschien niet het voornaamste om je druk over te maken. Als hij je uiteindelijk niet bevalt, kan je er altijd nog een klimop tegenaan laten groeien. Het probleem is alleen dat wij onze schutting wél zichtbaar willen hebben. En dan van hetzelfde hout onze buitentafel willen hebben én onze vloer beneden in de woning. In geen bouwmarkt of tuincentrum konden ze ons helpen.

Maatwerk

Vrienden van ons die onlangs verbouwd hebben, wezen ons toen op houthandel Alkmaar hier in . Hadden ze dat maar maanden eerder gedaan! Niet alleen is hier veel meer keuze, ook de kwaliteit is stukken beter. En wat misschien nog wel het meest belangrijk is: er wordt maatwerk geleverd. Dus, vloer, tafel en schutting zijn nu één geheel!