Breng kleur in de woning

0
57959
interieur
interieur

Een huis opnieuw inrichten of de inrichting voor een woning verzorgen kan een flinke klus zijn. Het is dan ook leuk om dit te plannen, voorbereidingen te treffen en om uiteindelijk het resultaat te kunnen zien. Door kleuren te gebruiken in de inrichting kun je jouw woning een compleet andere uitstraling geven. Het gebruiken van kleuren in huis kan op verschillende manieren. Je kunt ervoor kiezen om muren te schilderen in een bepaalde kleur of om de kozijnen van deuren en ramen van een kleur te voorzien. Meubels en accessoires kunnen een ook bijdragen aan de uitstraling van jouw inrichting.

Eén of meerdere stijlen?

Je kunt je afvragen of je bij het inrichten van de woning één vaste stijl wilt aanhouden of een combinatie wilt maken van verschillende stijlen. Als je een industrieel interieur wilt creëren dan kun je werken met wat donkere tinten op bijvoorbeeld de muren. De meubels die je daarvoor gebruikt combineren vaak robuust hout met metaal voor een industriële look. Een Scandinavische inrichting is vaak te vinden in een lichte omgeving. Daarbij kun je combinatie maken met verschillende kleuren die terug komen in de meubels en accessoires. Wil je lezen over verschillende stijlen in huis en over het combineren van stijlen, kijk dan op https://nieuwewonen.be/.

interieur
Breng met wat leuke details meer kleur in jouw interieur.

Wanddecoraties

De muren kun je voorzien van een likje verf en in veel gevallen wordt er dan ook gebruik gemaakt van alleen witte muurverf. Dat is zonde, want je kunt zoveel verschillende effecten veroorzaken door kleuren te gebruiken in jouw inrichting. Spring eens uit de band en geef een muur in de woonkamer een felle of hippe kleur. Je kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van wanddecoraties. Er zijn verschillende soorten wanddecoraties die jouw muren helemaal kunnen opfleuren. Je kunt hierbij denken aan schilderijen maar ook aan muurstickers in verschillende vormen en maten. Leuk voor in de kinderkamer bijvoorbeeld. Kijk voor inspiratie met betrekking tot wanddecoraties eens op wonenwereld.nl.