Airconditioning hotel

0
978
Airconditioning hotel
Airconditioning hotel

Klanten staan op nummer 1. Dit komt vast bekend voor wanneer je in een hotel werkt of een eigen hotel beheert. Weet jij wat de klanten verwachten en hoe je ze tevreden houdt? Erg belangrijk hiervoor is de temperatuur. Niet alleen in de ontvangstruimte of de kamer. In het hele hotel is het belangrijk de temperatuur goed te regelen. Zo hebben klanten geen last van temperatuurverschillen in de ruimtes en kunnen ze heerlijk genieten van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Een goede airco in het hotel kan ervoor zorgen dat klanten zich prettig voelen in elke ruimte en goed kunnen slapen.

 

Airconditioning hotel overal belangrijk

Niet alleen in warme landen is een airco noodzakelijk. In Nederland hebben we te maken met veel temperatuurswisselingen. Om in het hotel altijd een prettige temperatuur te kunnen garanderen is airconditioning uitermate geschikt.

Vooral in de slaapkamer is het erg belangrijk dat de airco zeer stil is. Klanten moeten zich niet hoeven storen aan het geluid van de airco. Een zoemend geluid in de slaapkamer dat de nachtrust ernstig verstoren. Let hier goed op bij de aanschaf van airco’s. Er zijn speciale fluisterstille airco’s op de markt, waarbij je geen last hebt van het geluid. Hierover kun je je het beste laten adviseren door een professional.

 

Airconditioning hotel
Gun je klanten een heerlijke nachtrust met airconditioning in het hotel.

Schoonmaken airconditioning hotel

Het is belangrijk de airco’s in alle ruimtes goed te onderhouden. Zo bespaar je uiteindelijk veel kosten doordat het aircosysteem langer mee gaat. Bij All Climate wordt een onderhoudscontract van 5 jaar afgesloten. De airco wordt 5 jaar lang onderhouden en schoongemaakt.

Zorg dat de airco regelmatig schoongemaakt wordt. Dit is belangrijk voor het comfort van de klant. Wanneer airco vies gebruikt wordt zit de kans erin dat er meer stof en bacteriën in de kamer komt dan koude lucht. Dit is kan ongezond zijn en is zeker niet prettig. Dit is gelukkig makkelijk te voorkomen met een onderhoudscontract.

 

Naast verkoelen kan airconditioning ook gebruikt worden voor verwarming. Erg handig voor in een hotel. Wanneer je het hele jaar door gasten ontvangt, moet de temperatuur zowel in de winter als zomer goed geregeld zijn.

De airco moet goed bij het interieur van de kamer passen. Laat u hierover goed informeren bij een professional. Er zijn verschillende modellen en merken beschikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Cassette unit of een kanaal-/satellietmodel. Beide mooi te verwerken in de kamer of eetzaal.

 

Zorg ervoor dat klanten ongestoord kunnen genieten van een fijne temperatuur in alle ruimtes. Laat je goed adviseren en zorg voor goed onderhoud. Dit zijn de belangrijkste zaken bij de aanschaf van airconditioning.