3x modern in huis

0
594
moderne woning

Maak je huis moderner

Woon je in het perfecte huis, maar wil je je woning toch graag een make-over geven? Wil je de inrichting moderner maken zodat het nieuwer oogt? Met een aantal kleine aanpassingen kun je je woning opnieuw stylen. Dit kun je zo duur maken als dat je zelf wilt.

Strakke inrichting

Tegenwoordig is het modern om een strakke inrichting te hebben. Hierbij wordt gebruik gemaakt van neutrale kleuren, zoals wit, zwart of grijs. Ook wordt er gekozen voor een rustige indeling. Niet teveel meubels in de ruimte en de meubels die je hebt zijn strak met rechte lijnen, zonder gebruik te maken van veel accessoires.

moderne woonkamer

Kleuren

Vind je het toch iets te saai om voor de standaard kleuren zoals wit, zwart of grijs te kiezen, kun je natuurlijk wel kiezen voor het aanbrengen van kleur. Je kunt bijvoorbeeld voor een pastelkleur gaan. Dit zijn vrij rustige kleuren die de ruimte alsnog open en ruimtelijk houden, maar toch iets meer warmte uitstraalt. Heb je één lange wand in je woonkamer, dan kan het erg mooi zijn om deze muur te schilderen. Door gebruik te maken van witte planken of witte fotolijstjes, vallen de accessoires goed op, maar straalt het alsnog wel veel rust uit.

Accessoires

De een vindt het mooi als er geen gebruik wordt gemaakt van accessoires, zodat de ruimte open en ruimtelijk oogt. De ander vindt het wel prettig en gezellig om kleine aanpassingen aan te brengen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een drietal kaarsen op tafel met een lichte kleur, waardoor ze niet teveel opvallen maar het toch sfeervol oogt. Wil je toch een eigen sfeer creëren, is het altijd mooi om een persoonlijke foto op canvas of op een glas te laten drukken. Ook kun je het iets kleiner houden door een fotomuur te maken met allemaal kleine foto’s die gemaakt zijn op momenten die je erg dierbaar zijn.

Richt je huis in zoals jij het mooi vindt. Een paar kleine aanpassingen, kunnen er al voor zorgen dat je huis een modernere look krijgt!