Zomertrend: vuurtafels

0
522

Vuurtafels lijken uit beton, terwijl ze in feite gemaakt zijn van composiet. Dit zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen extreme warmte en koude. Ze kunnen dus zonder enig probleem de volledige winter buiten blijven staan.

De Cocoon Table is verkrijgbaar in een aantal uiteenlopende modellen zoals: rond, ovaal, vierkant en rechthoek. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals: zwart, antraciet, bruin, taupe en wit. Je kan er dus zeker een vinden die volledig bij jouw stijl past!

Zo’n Cocoon Table is heel eigentijds en vormt een originele oplossing voor de vaak vurig gekoesterde wens om een open haard te hebben. Het feit dat een vuurtafel geen rookkanaal nodig heeft maakt dat deze voor iedereen toegankelijk is in tegenstelling tot een open haard.

De gemoedelijke gashaard van de Cocoon Table zorgt voor een gezellig en warm gevoel. Op die manier kunnen de zomeravonden op een bijzonder sfeervolle manier ruimschoots verlengd worden.

Het is zelfs mogelijk om op de vuurtafel te grillen, dit komt de gezelligheid alleen maar ten goede! Zo’n tafel werkt bovendien ook zeer gebruiksvriendelijk werken. De sublieme combinatie van de elektrische ontsteker en de traploos instelbare draaiknop maken de vuurtafel helemaal af.

Wil je een vuurtafel aanschaffen? Ga dan eens kijken bij Vivencia Vuur. Zij zijn dé specialist als het gaat om vuurtafels. Zij hebben deze type tafels in verschillende soorten en maten.
Wanneer je zo’n vuurtafel in huis hebt zal je nog meer van je avonden kunnen genieten. Nodig daarom zeker ook wat vrienden uit!