Verhuizing: nieuwe inboedel nodig

0
503

Onlangs was ik verhuisd van Rotterdam naar Zoetermeer. De woning in Rotterdam was dan nog wel in goede staat, maar ik had een beter gevoel bij de nieuwe omgeving in Zoetermeer. Ook omdat ik onlangs van baan ben geswitcht. Nu kon ik voortaan op de fiets naar mijn werk gaan. Dat is toch ook wel erg prettig. Nu moest er wel nog het een en ander aan mijn woning gebeuren. Iets wat ik niet erg vind.

Stukadoor Zoetermeer

Toen ik was verhuisd, was het eerste wat ik deed een Stukadoor Zoetermeer in huren. Hij verzorgde de mooie muren van een nieuwe waslaag. Hierdoor kreeg de woning een mooiere uitstraling. De stukadoor uit Zoetermeer verzorgde onder andere ook de behang op de andere muren. Hier was ik erg blij mee, vooral omdat ik hier in eerste instantie niet om had gevraagd, maar uit zichzelf aanbood.

Een nieuwe woninginrichting

Het belangrijkste wat ik nog moest doen was een nieuwe woninginrichting bij elkaar verzamelen. Ik ben hiervoor stad en land afgereisd. Maar het was het zeker waard. Ondanks dat ik veel kilometers heb gemaakt, heb ik behoorlijk wat geld bespaard. Waaronder heb ik een schitterende meubel gekocht op marktplaats. Dit verwacht je niet, maar de bank was nauwelijks gebruikt. Bij de vorige inwoner paste de bank toch niet zo goed.

Wat gebeurde er met mijn oude woning

Mijn oude woning werd plat gegooid door afbouwbedrijf Rotterdam. Zij zorgden ervoor dat er een nieuwbouwproject gestart kon worden. Dit nieuwbouwproject is inmiddels in volle gang. Ik moet zeggen dat het afbouwbedrijf Rotterdam het best netjes doet.