Tips voor wanddecoratie

0
670

 

Erger je al een tijdje aan die lege muur in huis? Heb je een kale gang en wil je die stijlvol inrichten? Heb je een aantal prachtige foto’s gemaakt op vakantie of wil je voor altijd die mooie herinnering vereeuwigen? Met wanddecoratie kan je op een leuke en persoonlijke manier je huis in richten.

Waar kan je wanddecoratie ophangen?

Het makkelijke aan wanddecoratie is dat je het werkelijk in elke kamer van je huis kunt ophangen: de gang, de keuken, de studeerkamer, de woonkamer, de slaapkamer en noem maar op. In een kleine ruimte komt wanddecoratie goed tot zijn recht omdat je oog er automatisch naar toe wordt geleid. In een grotere ruimte kan je fotolijstjes groeperen. Bij het maken van een fotomuur is het leuk om te spelen met verschillende formaten, zodat je een speels effect krijgt. Maar als je meer eenheid wilt, kan je kiezen voor één kleur of stijl. Hang je meerdere foto’s op? Zorg dan dat je wat ruimte tussen de foto´s laat, zodat ze beter tot hun recht komen. Je kan natuurlijk ook gewoon twee wanddecoraties precies naast elkaar hangen of kiezen voor drie lijsten boven de bank.

Hoeveel kost het?

Het aanschaffen van wanddecoratie hoeft niet duur te zijn, want je gebruikt immers je eigen foto’s. In de afwerking van de wanddecoratie kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld een foto laten afdrukken op canvas. Dit heeft van nature een klassieke en warme uitstraling. Of je kan kiezen voor plexiglas. Dan krijgt jouw foto een uitstraling van museumkwaliteit. Liever een goedkopere optie? Met forex haal je hoge kwaliteit in huis voor een betaalbare prijs. Om extra te besparen kan je natuurlijk gebruik maken van een Albelli kortingscode. Hiermee krijg je namelijk 20% korting!

Met deze tips kom je al een heel eind op weg. Het belangrijkste wat je in je achterhoofd moet houden is dat je best wel creatief te werk mag gaan en dat je vooral je eigen smaak moet volgen in de keuze van de foto’s, want dat maakt het juist zo persoonlijk!