Slotenmaker Groningen

0
541

We sluiten onze ramen en deuren graag goed af, dat voorkomt dat leden van het inbrekersgilde zich onbevoegd toegang tot onze woning verschaffen en zich tegoed doen aan onze spulletjes. Goed en veilig afsluiten, daarvoor heb je een professionele slotenmaker nodig. De slotenmaker in Groningen, bijvoorbeeld.

Technieken

Onze sloten worden steeds beter en veiliger. Dat is nodig ook, want ook de dames en heren inbrekers ontwikkelen zich. Sloten die enkele jaren geleden nog veilig genoeg leken, worden met nieuwe technieken toch opengebroken. Moderne sloten zijn uitgerust met kerntrekbeveiliging, wat het inbreken bijzonder moeilijk maakt.

Hoge eisen stellen

Dit alles betekent dat de eisen die aan sloten worden gesteld steeds hoger worden. Hang- en sluitmateriaal wordt in veiligheidsklassen ingedeeld, waarbij de hoogste klasse drie sterren heeft. De slotenmaker Groningen zal, om genoemde veiligheidsredenen, dan ook bij voorkeur dit drie sterren materiaal bij je installeren.

Adviezen

Niet alleen de sloten op deuren moeten voldoen aan hoge eisen. Ook ramen kunnen voorzien worden van drie sterren sloten. Als je niet zeker weet of je huidige sloten en ramen afdoende beveiligd zijn, is het inroepen van advies raadzaam. De slotenmaker Groningen komt graag even bij je langs om het huidige hang- en sluitwerk na te lopen. Hij kan je adviseren wat en waarom er eventueel vervangen moet worden.