Marrakech lampen de nieuwste ragen in interieur land

0
630

Van beroep ben ik een zoekmachine optimalisatie deskundige. Ik zat laatst een beetje te googelen en ook zat ik met mijn tool genaamd SEMrush te kijken wat zijn de laatste trends in interieur en wonen land. Specifiek voor de oosterse interieur want dat is mijn specifieke voorkeur en passie. Wat me opviel is dat het zoekwoord Marrakech lamp enorm in opkomst is t.o.v. een paar jaar geleden. Vandaag de dag zoeken honderden Nederlanders per maand naar een zogenaamde Marrakech lamp.

Wat is een Marrakech lamp? Nou ja geen rocket science toch? Het is een lamp, duh, maar een lamp specifiek uit Marrakech een stad in Marokko. Niet zomaar een plaats. Er komen daar duizenden toeristen per maand. Om een reden, het is een uiterst sfeervolle plaats, vol met cultuur, lekker eten en drinken, markten met veel waren en fantastisch interieur.

Tip: Echte Marrakech lampen bij Ghalia

Je kunt ze tegenwoordig best wel gemakkelijk bestellen echter online. Je hoeft dus niet helemaal af te reizen naar het Noorden van Afrika. Gewoon vanuit huis kun jij een authentieke Marrakech lamp kopen. Waarom zou je dat doen? Nou ikzelf ben bijv. al meerdere malen geweest in Marrakech, en geen zin om nog eens af te reizen daar naartoe. Ten tweede, ik ben niet zo goed in onderhandelen, en dat is wel wat je moet doen op de markten van Marrakech om die leuke lampen voor een fatsoenlijke prijs mee te krijgen want die markt kooplui ruiken bloed als ze je veel meer kunnen vragen dan ze eigenlijk kosten doen ze dat gerust neem van mij aan.

Uitgelicht: Marokkaanse plafond lampen

Het bespaart dus kosten en tijd om die mooie lampen gewoon vanuit Nederland aan te kunnen schaffen en dat is de reden dat ik dat aanraad. Zo heb ik zelf al meerdere lampen op de kop kunnen tikken.