6 voordelen van houten jaloezieën

0
611

Steeds meer mensen kiezen voor houten jaloezieën als raamdecoratie. Je kan ze tegenwoordig makkelijk. Dit is niet zo gek, want deze vorm van raamdecoratie biedt veel voordelen. Wij zetten alle voordelen voor je op een rijtje.

Eenvoudig op maat gemaakt

Houten lamellen of jaloezieën kun je tegenwoordig heel eenvoudig online bestellen. Bij de webshop kun je dan gelijk de maten van je raam doorgeven. Zo kun je Zwarte houten lamellen bij Mijnhoutenjaloezieën.nl bestellen. Daar kun je de Houten jaloezieen op maat laten maken en ervoor kiezen om de jaloezieën te laten installeren.

Zonwerend en isolerend

Bovendien zijn houten jaloezieen bijzonder zonwerend en isolerend. Dit komt door het natuurlijke materiaal hout. Aan de ene kant houdt het hout namelijk de warmte vast in de winter, waardoor de warme lucht minder snel via de ramen het huis verlaat. Aan de andere kant is het hout zonwerend, en houdt het de warmte van de zonnestralen buiten in de zomer.

Voor ieder wat wils

Houten jaloezieën zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je houten jaloezieën in allerlei verschillende kleuren zoals wit, grijs en zwart. Genoeg keuze voor iedereen.

Lichtinval reguleren mogelijk

Met jaloezieën is het mogelijk om de lichtinval in je huis te reguleren. Hoe meer je de lamellen van de jaloezieën opendraait, hoe meer daglicht je naar binnen laat. Zo kun je dus heel precies bepalen hoeveel zonlicht je op elk moment van de dag in je huis wilt.

Luxe uitstraling

Door het houten materiaal hebben houten jaloezieën en luxe en landelijke uitstraling. Ze passen goed bij houten vloeren en meubels en zien er stijlvol uit.

Makkelijk in onderhoud

Jaloezieën zijn makkelijk in onderhoud. Ze zijn makkelijk schoon te maken door het gladde oppervlak. Daarnaast zijn ze hygiënischer dan stoffen gordijnen aangezien ze geen stof vasthouden. Voor mensen met allergieën is dit erg handig.