Beleef wonen en laat je inspireren op Wonenonline.nl

0
642

Ben jij ook zo gek op alles wat met wonen te maken heeft? Wil je steeds weer op de hoogte blijven van de laatste interieurtrends dan is een bezoekje aan Wonenonline.nl beslist de moeite waard! Wonenonline.nl biedt dagelijks de nieuwste snufjes op woongebied, productinnovaties, de leukste woonideeën, tips, woontrends en vooral veel praktische informatie. Zo vind je op Wonenonline.nl onder andere:

Een uitgebreide vloerenrubriek waarin niet alleen de gangbare vloersoorten zoals parket, laminaat, linoleum en tapijt aan bod komen maar ook de bijzondere soorten waaronder de giet- of industrielook vloeren.

Badkamer & sanitair. Diegene die zich oriënteert op een nieuwe badkamer kan zich op Wonenonline.nl uitgebreid laten informeren. Veel praktische informatie over o.a. wastafels, kranen, bad en de douche en een uitgebreide rubriek over de diverse vloeren die in de badkamer kunnen worden toegepast. Maar je vind er ook alles over de sauna! Natuurlijk ontbreken de laatste badkamertrends niet.

Op keukengebied kan men zich vooral laten informeren over kooksystemen, aanrechtbladen, spoelbakken en vind men de laatste nieuwtjes, tips en keuken trends. Ook kunnen er gratis keukenbrochures worden aangevraagd via de Wonenonline.nl brochureservice.

3D roomplanner Ga je verhuizen, verbouwen of je kamer opnieuw inrichten? Maar heb je geen tijd om heen en weer te rijden naar diverse meubelzaken of de hele middag te schuiven met meubels? Met de Online Roomplanner is dat verleden tijd… Met één muisklik komt je woon- of slaapkamer in de juiste verhouding op het scherm te staan. Je kunt direct experimenteren met meubels, verlichting, kleuren vloeren en stoffering. In een handomdraai heb je een prachtige schets gemaakt van je toekomstige interieur. Inspiratie wordt creatie!

Interieuradvies van interieurstylisten

Ben je op zoek naar advies over de juiste kleuren, verlichting of de welke woonstijl het best bij je past? Wil je hulp bij het shoppen van nieuwe meubels of leuke woonaccessoires? Neem dan eens een kijkje in de keuken van de Wonenonline interieurstylisten. Zij geven je graag een passend interieuradvies en tips om van jouw huis je thuis te maken.

Kortom, op Wonenonline.nl vind je alle wooninformatie onder 1 dak!