Wonen aan de rand van Den Bosch

0
524

 

Bent u uitgekeken op uw huidige woonplaats en is het tijd om een nieuwe stap te zetten? Wellicht woont u momenteel in een dorp en lijkt het u leuk om te verhuizen naar een stad! Een populaire en gezellige stad in het zuiden van Nederland is Den Bosch, waar jaarlijks honderden toeristen naar toe trekken voor een korte stedentrip. Niet alleen heeft Den Bosch een gezellig en knus karakter, ook zit u hier vlakbij de Belgische grens. Ideaal, als u in de zomer richting het zuiden van Europa wilt trekken voor een zonnige vakantie! Daarbij kunt u tussendoor af en toe een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de Ardennen.

Net buiten de stad wonen

Voor iemand die van het platteland komt, kan het verhuizen naar een stad zelf flink tegenvallen. Hoe gaat u om met de drukte? Hoe fijn is het wonen in een drukke woonwijk nu echt? Enzovoorts. Andersom kan het ook aantrekkelijk zijn om vanuit het centrum naar een buitenwijk te trekken, waar het vaak iets rustiger is en u makkelijker naar de grote wegen rijdt. Een goed voorbeeld van wonen aan de rand van een grote stad als Den Bosch, is Rosmalen. Rosmalen heeft veel te bieden, voor zowel senioren als ook voor jongere gezinnen.

Kiest u voor een oudere woning in Rosmalen, of gaat u voor de nieuwbouw in omgeving Rosmalen? Door de toegenomen populariteit van deze plaats, wordt er steeds meer gebouwd. Ideaal voor starters, die direct goed van start willen gaan in een pas gebouwde woning! In sommige delen van Rosmalen, of elders in Zuid-Nederland, is het mogelijk om uw eigen woning te laten ontwerpen en bouwen. U dient zich hierbij wel te houden aan de gestelde eisen van een gemeente of provincie.