Vintage vloerkleed voor elke kamer

0
462

De 60’s en 70’s zijn helemaal terug en dat merk je ook in de woonkamer. Met een vintage vloerkleed kom je zo terug in deze sfeer van vroeger en zal je jouw vrienden en familie verrassen. Niet alleen voor de woonkamer zijn deze vloerkleden geschikt, maar ook in andere kamers zie je deze vintage look meer en meer verschijnen.

Vintage look is trendy


Elke twintig tot dertig jaar lijkt de wereld van design een comeback te maken, maar meestal gebeurt dit in een iets betere manier. Of het nu is de wereld van de mode, kleuren of decoratie, retro is een mix van oude stijlen en nieuwe vormen of nieuwe vormen met oude materialen en afwerkingen. Zelfs in de meest hippe en moderne interieurs kunnen vintage vloerkleden gecombineerd worden met andere decoratiestukken.

Vintage of retro hoeft niet duur te zijn


Omdat een vloerkleed goedkoop is, betekent niet dat het daarom van een lage of mindere kwaliteit hoeft te zijn. Heel wat machinaal gefabriceerde vloerkleden hebben een vintage of retro dessin met verweerd uiterlijk. Hierdoor zorgen ze voor dezelfde stijlvolle sfeer zoals een duur vloerkleed. Bij Onlinemattenshop vindt u een prachtige collectie online vintage vloerkleden .

Patchwork vloerkleed voor retro interieur


Patchwork vloerkleden zijn een trend in de vloerbedekking. Dit type van vintage vloerkleden worden gemaakt met resten. Het zijn stukken van verschillende tapijten die worden genaaid om zo tot een zeer stijlvolle combinatie te komen. Je kunt ze vinden in verschillende materialen zoals hout, katoen en zelfs leer. Maar tegenwoordig zijn er ook veel varianten van vloerkleden met een patchwork look. Hier zijn het dus geen losse stukken, maar gewoon één nieuw tapijt met een patchwork dessin erop gedrukt of erin geweven. Met betrekking tot de dessins of ontwerpen, vindt u een breed gamma op de markt, van de meest traditionele tot de meest eigentijdse ontwerpen. En elk van hen zal een frisse en originele touch aan uw woonkamer geven.