Nieuwe gordijnen of jaloezieën aanschaffen?

0
622

gordijnBen je op zoek naar nieuwe gordijnen of jaloezieën? Bereid jezelf dan goed voor, zodat je meer informatie weet over de diverse producten die verkrijgbaar zijn. Hieronder volgen vijf tips, waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van nieuwe gordijnen of jaloezieën.

 

5 tips bij aanschaf van nieuwe gordijnen of jaloezieën

  1. Denk van te voren goed na waar je precies op zoek naar bent en wat bij je interieur past. Doe inspiratie op in vakbladen en vergaar informatie op bij diverse zaken.
  2. Mocht je vlambare producten in je vensterkozijn hebben staan, zoals kaarsen of waxinelichtjes, kies dan voor stoffen die vlamvertragend werken.
  3. Zorg dat de kleuren van de raamdecoratie overeenkomen met de rest van de ruimte. Zo vormt het interieur, inclusief de gordijnen of jaloezieën één geheel.
  4. Mocht je inspiratie op hebben gedaan in vakbladen, benader een specialist die met u mee kan denken. Vaak komen zij met inspirerende ideeën die u vooruit helpen met de mogelijke keuze die u maakt met betrekking tot de aanschaf van uw product.
  5. Denk na over over hoe de raamdecoratie moet worden bevestigd. Mogelijk zijn een aantal gordijnen of jaloezieën die niet bevestigd kunnen worden door de technische moeilijkheidsgraad die het product heeft.