Een schilder zorgt voor wat extra’s

0
480

Veel mensen denken dat vakschilders alleen voor grote werken te charteren zijn en alleen hoge bedragen rekenen, niets is echter minder waar. Bij een huisbezoek van een schilder in Zwijndrecht reageerde hij enthousiast op een kleine klus en liet zelfs zijn opslagruimte in zijn garage aan de overkant zien.

Deze schilder kan een binnendeur zo glanzend lakken dat de deur ook als spiegel kan gaan dienen. Bij mijn dakgoot in Papendrecht begon de verf te bladderen, het liep al tegen de herfst dus wilde het zelf niet wagen om op een glibberige ladder te gaan staan wankelen. De schilder uit Zwijndrecht vond het geen probleem om een keer de boeiboorden te schilderen.

Zelf had ik niet verwacht dat het werk nog zoveel tijd zou gaan kosten, maar na het schuren, en op sommige plaatsen afbranden, krijg je eerst nog de grondlaag. Tijdens zijn werk vroeg ik of hij de zijkant van de woning ook meteen kon meenemen, dit meerwerk was geen probleem voir hem hij moest toch nog aflakken.
Mijn woning was voordat het slechte weer begon netjes opgeknapt, ik hoefde zelf niet gevaarlijk te doen.
Veel ongelukken gebeuren door werk in en om de woning!

De rekening ben ik dezelfde week in Zwijndrecht gaan betalen. Tevreden en blij dat ik voor relatief weinig geld een schilder uit Zwijndrecht , een echte vakman, had ingeschakeld reed ik terug naar Papendrecht. Mocht ik in het vervolg nog meerdere schilder-klusjes hebben, zal ik hem aanraden bij anderen. Maar ook voor mij mag hij vaker terugkomen.